Cumhurbaşkanı Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin Antalya mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Tesis ettiğimiz kesintisiz büyüme iklimi sayesinde istihdamda, üretimde, ihracatta, turizmde her yıl yeni rekorlar kırarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Siyasi parti ve liderler, seçim çalışmaları kapsamında birçok kentte vatandaşlarla bir araya geliyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya mitinginde konuştu.

'CHP GENEL BAŞKANI DEM'LENDİ'

Ekonomideki gelişmelere dikkat çeken Erdoğan, "Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 oranında büyürken, milli gelirimiz 1,1 trilyonu ve kişi başına milli gelirimiz 13 doları aştı. Tesis ettiğimiz kesintisiz büyüme iklimi sayesinde istihdamda, üretimde, ihracatta, turizmde her yıl yeni rekorlar kırarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Antalya turizmiyle, tarımıyla, insanıyla ülkemize değer katıyor, huzur veriyor. Antalya sadece artık turizmin ve tarımın değil diplomasinin de küresel yıldızlarından biri haline geldi.

1kapak-005.jpg

SEÇİMLER HESAP VERME DÖNEMİDİR

Seçimler siyasetçiler için hesap verme dönemleridir. Biz zaten yıllardır hesap verdik. Hesaptan kaçanlara 31 Mart'ta hesap sormaya hazır mıyız? Gümbür gümbür 31 Mart'a hazırlanıyor muyuz?

CHP GENEL BAŞKANI 'DEM'LENDİ

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin yeni genel başkanı, seçim dönemine özel öğütler veriyor. Ne diyor; gerçek niyetinizi saklayın diyor. Polemiğe girmeyin ki zararlı çıkmayalım diyor. Yani şu seçim geçene kadar sahte olun, milleti kandırın diyor. Kim bu? CHP'nin genel başkanı. Milleti kandırın diyor. Dürüst davranın demiyor da maskelerinizi takın sakın çıkarmayın diyor. Hangi maskeyi takarsa taksınlar milletimiz bunların niyeti biliyor. Sandıkta hesaba çekilecekleri gün yaklaştıkça ayakları titriyor. Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar.

CHP Genel Başkanı 'DEM'lendi. Gizli kapaklı anlaşmalarla belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar. Aymazlıklarından bir türlü vazgeçmiyorlar.

Emniyet Sınavlarında Belgelerle Ortaya Çıkan Adaletsizlik: 98 aAlana 64 Puan, 60 Alana 100 Puan Emniyet Sınavlarında Belgelerle Ortaya Çıkan Adaletsizlik: 98 aAlana 64 Puan, 60 Alana 100 Puan

BUGÜNKÜ SIKINTILARI YİNE BİZ ÇÖZECEĞİZ

Biz milletimize sözümüz olan eser ve hizmet siyasetine devam ediyoruz. Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma eksiklerini telafi ettiğimiz gibi bugünkü sıkıntılarını da yine biz çözeceğiz. Biz ne yapıyorsak alın terimizle yapacağız, ne kazanıyorsak emeğimizle kazanacağız. Antalya her yıl milyonlarca turisti ağırlamazsa, sahip olduğu refah seviyesini nasıl koruyacak.

Ülkemizi siyasetiyle, diplomasisiyle, sanayisiyle, teknolojisiyle, tarımıyla, turizmiyle dünyanın en üst sıralarına nasıl taşıdıysak Türkiye Yüzyılı ile zirveye de öyle çıkaracağız. Gerisinde 10 yıllık zorlu bir mücadelenin, bölgesel ve küresel krizin olduğu ekonomik sıkıntılarımızın çözümünde önemli mesafeler katettik. İşte büyüme rakamları açıklandı.

REKORLAR KIRARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Karar'ın haberine göre, Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 oranında büyürken, milli gelirimiz 1,1 trilyonu ve kişi başına milli gelirimiz 13 doları aştı. Tesis ettiğimiz kesintisiz büyüme iklimi sayesinde istihdamda, üretimde, ihracatta, turizmde her yıl yeni rekorlar kırarak yolumuza devam ediyoruz. Tüm bunları söylerken çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadıkları zorlukları asla görmezden gelmiyoruz. Tam tersine bu sıkıntıların çözümünün üretiminin, büyümenin, yatırımdan, çalışmaktan, kazanmaktan geçtiğini biz söylüyoruz.

Son 21 yılda Antalya'ya 304 milyar lira tutarında yatırım yaptık. CHP'nin burada bir yatırımı var mı, yok. Şehrimizde üniversite sayısını 5'e yükselttik. 116 adet spor tesisi inşa ettik. 66 sağlık tesisi yaptık. TOKİ vasıtasıyla 5 bin 570 konutun yapımını tamamladık. 26 bin 15 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik.

Antalya'nın dört bir yanında yapımı devam onlarca yol projesi var. Bunları da birer birer hizmete alacağız. Antalya'ya 21 baraj, 104 taşkın koruma tesisi, 20 hidroelektrik santralini de kazandırdık."