Selçuk Geçer son günlerde dolarda yaşanan çalkantıya da atıfta bulunarak ‘Doları bırak hıyara bak’ başlığıyla youtube sayfasından paylaştığı videosunda  Milli Gazete'nin pazartesi günkü halkın derdi daha net anlaşılsın diye haber yaptığı ‘Tane tane anlattık’ manşetini yılın en iyi haberi olarak gördüğünü ifade etti.

Yanlış ekonomi yönetiminin neden olduğu gıda enflasyonu, marketlerde sebze fiyatlarına yansırken Milli Gazete de sebzelerin tane fiyatlarını manşetine taşımısı anlamlı ve halktan bir tavır olduğu görüldü.

Milli Gazete’nin bu başarılı manşetini youtube sayfasında paylaşan Yanılmadığımız tek nokta ne biliyor musunuz? Türkiye’nin gerçekleri. Türkiye’de gelinen fiyat noktası ve Türk halkının satın alma gücünün düşmesi. Gördüğünüz bu fiyatlar yüzünden insanlarımızı fakirleşmesi. Burada siyaset yapmıyoruz. Hangi partiye gönül verdiğiniz hiç önemi yok. AK Partili olabilirsiniz. CHP’li, MHP’li olabilirsiniz. Saadet Parti’li olabilirsiniz. Ama ortak bir paydamızdan bahsediyorum size. Ortak paydamız mutfağımız. Mutfağımızdaki ürünlerin ne kadar pahalılandığını göstermek için bu manşeti sizlerle paylaşıyorum" diye konuştu.

gazete.jpg?