Sedat Peker son videosunda paylatığı otelin gecelik fiyatı adeta dudak uçuklattı. Peker'in paylaştığı videoda, Veyis Ateş ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın adı geçiyor.

Düzenlediği mitingler ve organizasyonlarla AKP'ye açık desteğiyle bilinen Sedat Peker yayımladığı son videoda yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu ve öncesinde bu otelde aralarında hakim, savcı ve bazı basın mensuplarının bulunduğu isimlerin bu otelde ücretsiz kaldığını anlattı.

GECELİĞİ ATEŞ PAHASI

Sedat Peker, “Veysi Ateş, tatil ekibinde. Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura” iddiasında bulundu.

SedatPeker'in bahsettiği isimler arasında gazeteciler Rasim Ozan Kütahyalı ve sunucu Veyis Ateş de yer aldı. Videoda bahsi geçen otelin 25 Temmuz-2Ağustos aralığında rezervasyon yapılmak istendiğinde, en düşük oda fiyatı gecelik 3 bin 734 lira görünüyor. Bu odanın 8 gecesinin ücreti 29 bin 872 TL yapıyor.

Otelin Grand Villa diye adlandırılan en lüks odasının geceliği ise 106 bin 223 TL görünüyor. Sekiz günlük tatil 849 bin 784 TL’ye mal oluyor.