Ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunu 14 TL’ye de tutmaya çalışan hükümete imalı bir göndermede bulundu. Geçer akaryakıt fiyatlarının tutulamadığını son paylaşımında imalı bir şekilde takipçilerine aktardı.

Kur korumlar mevduat sistemiyle dolar kurunu dizginlemeye çalışan  AK Parti ne yazık ki söz konusu akaryakıt fiyatları olunca eli kolu bağlı bir şekilde izlemek zorunda kalıyor. Bu duruma dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer de hükümetin aciz durumuyla alay etti. Geçer paylaşımında takipçilerine sözde akaryakıt fiyatlarına bir gece yarısı operasyon yapılarak 10 TL’ye kadar düşürecekleri ve yastık altında tutulan akaryakıtlarından bozdurulması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

"BENZİN VE MOTORİNİ 10 TL’YE ÇAKABİLİRLER”

Geçer sosyal medyada çok konuşulan paylaşımında mazota ve benzine yatırım yapmayın derken “Arkadaşlar benzin mazot çok hızlı yükseldi. Dikkat edin bir gece yarısı operasyonu olabilir. Kabine toplantısı sonrası aniden benzini mazotu 10 liraya kadar çakabilirler.. Uyarıyorum sakın mazota benzine yatırım yapmayın!!! Yastık altında tutuyorsanız da bozdurun!!!” ifadelerini kullandı.