İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları İsrail'le Ticaret Bir Haftadır Tam Gaz:Rakamlarla Ticaretin Boyutları

Diyanet'e bağlı 12 birimdeki yöneticilere Diyanet Vakfı iştiraki KOMAŞ A.Ş. üzerinden Skoda Superb marka araç kiralandı. Birim amirleri, resmi plakalı makam araçlarının yanında bu araçları da kullanabiliyor.Başkan yardımcıları, kendilerine tahsis edilen Skoda Superb araçları beğenmedi ve "Biz daha üst makamdayız" diyerek lüks segment araç talep etti.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcılarının kendilerine tahsis edilen Skoda Superb araçlarını beğenmediği ve daha lüks segment araç talep ettikleri iddia ediliyor. İddialara göre, Diyanet'e bağlı 12 birimde görevli yöneticilere, Diyanet Vakfı iştiraki KOMAŞ A.Ş. üzerinden kiralanan araçlar, başkanlık içinde huzursuzluk yarattı.

Kiralanan araçların Skoda Superb marka-model olduğu belirtilirken, başkan yardımcılarının bu araçları beğenmeyerek daha üst düzey ve lüks araç talep ettikleri ifade ediliyor. Araçlara resmi plakaların takılmadığı ve siyah plakaların kullanılmadığı, böylece hafta sonları da kullanılabileceği ve AVM'lere girip çıkarken dikkat çekmemesi için önlem alındığı belirtiliyor.

halk TV'de yer alan habere göre, Bu durumun Diyanet bünyesinde bazı huzursuzluklara neden olduğu ve başkan yardımcılarının mevcut araçları yetersiz buldukları gerekçesiyle taleplerde bulundukları ifade ediliyor. Diyanet personeli ise araçların henüz 2021 yılında alındığını ve yeniliklerine rağmen başkan yardımcılarının lüks taleplerine karşı çıktıklarını belirtiyor.