AKP'li bir kadın ile LGS'ye hazırlanan öğrencinin pahalı olan test kitabı üzerinden sokakta tartıştı. Öğrenci test kitaplarının 80 TL'ye dayandığını söyleyerek göz yaşlarını tutamadı.

AKP'yi körü körüne savunan bir kadın ile LGS'ye hazırlanan öğrencinin pahalı olan test kitabı üzerinden yaptığı tartışma sokak röportajında kameralara yansıdı.

LGS'ye hazırlanan 14 yaşındaki öğrenci  AK Parti'yi körü körüne savunan kadına karşı gözyaşlarını tutamadı. Gerçekleşen sokak röportajında bir çocuğun eğitim masraflarının geldiği boyut gözler önüne serdi. 3 çocuk yetiştiren Ak Parti destekçisi kadın sokakta bir grup öğrenciye karşı Ak Parti'yi savunan sözler sarf etti. 

Ak Parti destekçisi kadına karşı 14 yaşındaki kız, "Teyze ben LGS'ye hazırlanıyorum. Benim sınavı kazanabilmem için dershane ve kitap desteği almam lazım. Bir kitap olmuş 80 TL. Asgari ücretle geçinen bir aile 80 TL'ye satılan bir test kitabını nasıl alsın. Benim gücüm yetiyor, ama buradaki öğrencilerin gücü nasıl yetsin?" ifadelerini kullandı.

Ak Partili kadın ise klasik olarak verilen şu cevabı verdi: "İki telefonun varsa demek ki durumun iyidir"