Seçimlerin yaklaşmasıyla iktidar kanadı seçim meydanlarında ve toplantı salonlarında dilini sertleştirdi, tehdide varan bir üslup kullanılmaya başlandı. AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu da bir otelde topladığı iş insanları ve bürokratları tehdit etti. Çivitçioğlu bir salonda yaptığı konuşmada “Hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı üzecek harekete girenler hem bu millete zulüm etmeye kalkışanları önce uyarırız, uymuyorlarsa da kulağını koparırız” dedi.

Seçimlerin yaklaşmasıyla iktidar kanadı seçim meydanlarında ve toplantı salonlarında dilini sertleştirdi, tehdide varan bir üslup kullanlımaya başlandı. 14 Mayıs için 'siyasi darbe' söyleminden, muhalefeti 'düşman kuvvetleri'ne benzetmeye adat açıklamalar yapıldı. Son skandal niteliği taşıyan görüntü ise Çankırı'dan geldi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, bir otelde topladığı iş insanları ve bürokratları tehdit ederek "Erdoğan’ı üzecek hareket yapanların kulağını koparırım" dedi. Çivitçioğlu'nun tehdit ettiği görüntüleri paylaşan gazeteci İsmail Saymaz "Sanırsın, milletvekili değil, Çankırı şehzadesi" dedi.

İŞ İNSANLARINI SİYASETEN TEHDİT ETTİ

Tehdit anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Saymaz, şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, iddiaya göre, otelde toplanan kamu görevlilerini ve iş adamlarını siyaseten tehdit ediyor. “Erdoğan’ı üzecek hareket yapanların” kulağını koparırmış. Sanırsın, milletvekili değil, Çankırı şehzadesi.”

'KULAKLARINI KOPARIRIZ'

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitoğlu yaptığı konuşmada ise şu ifadeleri kullandı:

“Bulunduğunuz kurumlarda sizin çalışmalarınızdan rahatsız olanlara bu millete hizmet etmekle ilgili rahatsızlık duyup hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı üzecek harekete girenler hem bu millete zulüm etmeye kalkışanları önce uyarırız, uymuyorlarsa da kulağını koparırız.”