Menzil'de Yolsuzluk Kavgası:“Yolsuzluk” ve “Devleti Dolandırma” Üç kardeş Birbirine Girdi, İddialar Ortalığa Saçıldı Menzil'de Yolsuzluk Kavgası:“Yolsuzluk” ve “Devleti Dolandırma” Üç kardeş Birbirine Girdi, İddialar Ortalığa Saçıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manisa'da yaptığı konuşmada "malum muhalefetten Manisa'mızı kurtarıyoruz" sözleri, MHP'li Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü hedef almış gibi yorumlandı. Bu duruma Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan yanıt geldi. Davutoğlu, "Uzun zamandır ilk kez haklısınız Sayın Cumhurbaşkanı. Şehzadeler şehrimiz bu başkanla yönetilmeyi hak etmiyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin destek verdiği ve MHP'li Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yönetimindeki Manisa için yaptığı, "Allah'ın izniyle bu malum muhalefetten Manisa'mızı kurtarıyoruz" açıklaması, siyasi arenada dikkat çekici bir gelişme olarak kaydedildi. Erdoğan'ın bu sözlerine, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı'nın eleştirilerine katıldığını ifade ederken, Manisa'nın yönetimi konusunda Gelecek Partisi'nin vizyonunun önemini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin desteklediği MHP'li Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yönetimindeki Manisa'da yaptığı konuşmada, "Allah'ın izniyle bu malum muhalefetten Manisa'mızı kurtarıyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın bu sözleri, ittifak ortağı MHP'nin belediye başkanını farkında olmadan eleştirmiş oldu. Davutoğlu, Erdoğan'ın bu açıklamasına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Davutoğlu, "Oldukça uzun bir aradan sonra, gerçekten de ilk defa haklısınız Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan! Gerçekten de şehzadeler şehrimiz Manisa, bu belediye başkanı ile yönetilmeyi hak etmiyor. Ama lütfen siz üzülmeyin. İnşallah Grup Başkanımız Selçuk Özdağ ile bu aziz şehir, gerçek bir belediyecilik anlayışına kavuşacak." şeklinde konuştu.

Ahmet Davutoğlu

@Ahmet_Davutoglu

Oldukça uzun bir aradan sonra, gerçekten de ilk defa haklısınız Cumhurbaşkanı Sn

@RTErdogan

! Gerçekten de şehzadeler şehrimiz Manisa, bu belediye başkanı ile yönetilmeyi hak etmiyor. Ama lütfen siz üzülmeyin. İnşallah Grup Başkanımız

@selcukozdag

ile bu aziz şehir, gerçek bir belediyecilik anlayışına kavuşacak.

duvaR

@gazeteduvar

Erdoğan, 2019 yılında AK Parti'nin de destek verdiği MHP'li belediye başkanı tarafından yönetilen Manisa'da konuştu: "Allah'ın izniyle bu malum muhalefetten Manisa'mızı kurtarıyoruz"

Yerleştirilmiş video

·

49 B

Görüntülenme