Sevgili dostlar,

19 Şubat 2020

 

Bu gönderime, radyo ve televizyonlardaki son üç haykırışımın linklerini ekliyorum.. Ülkemin sevgili yöneticileri ÖLÜM riskine karşı alınması gereken tedbirlere ilişkin suskun kaldıkça, hiç kusura bakılmasın, benim sesim daha da yükselecek ve tüm medya kanallarında paylaşılacaktır !..

 

Bu kayıtları, Yaşarken Ayakta ve Depremde Hayatta kalmak adına kendilerine sunduğum çözüm örneklerine duyarsız kalındığı için, Sayın Mansur Yavaş ve Sayın Ekrem İmamoğlu ile de, serzenişlerim eşliğinde bir daha paylaştım.. Bu kez nasıl bir yanıt geleceğini gerçekten merak ediyorum !..

 

Gözbebeğimiz İstanbul, Başkentimiz Ankara, ve elbette giderek ülkemize karşı gösterilen duyarsızlıklar adına; çok, ama çok üzgünüm !.. 

Artık söz, bizlerde olmalı... Yolumuza devam etmeliyiz.

Yurdumun farklı yörelerinden gelen talepler; örnek projelerimizin kısa zamanda hayata geçeceğinin müjdecisi olmakta..

Seneye bu günlerde İnanıyorum ki; içinde yaşanmakta olan, enerji ve ekoloji adına kendisine tamamen yeten, deprem ve sağlık riski taşımayan, enerji fazlasını devlete satabilen örnekler üzerinden devam edecek paylaşımlarımız.. Yâni artık söz; gerçekten bizlerde olacak !..

 

 

 

• RADYO 1 TRT Ankara 30 Ocak 2020

 

• ÇAY

TV İstanbul  Sosyal Sorumluluk 5 Şubat 2020 ( Üç Bölümdür )

https://drive.google.com/drive/folders/1I4NYBC2XllEs9xHl-H2Gvw0lCbNic8Bu?usp=sharing

 

• ST Endüstri Radyo İstanbul 7 Şubat 2020 https://drive.google.com/drive/folders/1OCtdCJCXvPl6nqV6ndo-kMF8R5qgKbyP?usp=sharing