Ankara'da yarışı önde götüren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ilk sonuçların ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak "Değerli gönüldaşlarım, Ankara bereket ve huzura yakın olsa da daha oyların %30 u sisteme girilmedi. Sandıklarımızı ıslak imzalı tüm oylar sisteme girilene kadar bırakmayalım!" dİye konuştu.

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada son açıklamada "Değerli gönüldaşlarım, Ankara bereket ve huzura yakın olsa da daha oyların %30 u sisteme girilmedi. Sandıklarımızı ıslak imzalı tüm oylar sisteme girilene kadar bırakmayalım!" ifade etti.

Yavaş sonuçların gelmeye başlamasıyla sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Yüzler gülüyor, Ankara’da her şey kontrol altında. Bereket ve huzurun Ankara’da hakim olmasına saatler kaldı. Sandıklarımızı terk etmeyelim" diye konuştu.

Mansur Yavaş@mansuryavas06

Değerli gönüldaşlarım, Ankara bereket ve huzura yakın olsa da daha oyların %30 u sisteme girilmedi.

Sandıklarımızı ıslak imzalı tüm oylar sisteme girilene kadar bırakmayalım!

28,5 B

Mansur Yavaş@mansuryavas06

Yüzler gülüyor, Ankara’da her şey kontrol altında. Bereket ve huzurun Ankara’da hakim olmasına saatler kaldı. Sandıklarımızı terk etmeyelim.

35,9 B