Gazeteci Uğur Dündar parti kuracağı iddia edilen Tansu Çiller hakkında bomba bir bilgi paylaştı. Dündar, Tansu Çiller’in kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir tarafını ortaya koydu.

Uğur Dündar bugün Doğruyol Partisi eski Genel Başkanı ve eski Başbakanlardan Tansu Çiller ile ilgili çok konuşulacak sözler söyledi. Ünlü gazeteci Dündar sosyal medya hesabından “Sıkı durun” diyerek Çiller’in mal varlığından detaylar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine yeni bir parti kuracağı iddia edilen Tansu Çiller son verdiği röportajda 6 genel başkanın bir araya gelmesiyle ilgili “Bunu gençlerin, milletin önüne umut diye sunmak ihanettir” sözlerini ifade etmişti. Gazeteci Dündar Çiller’in bu sözlerini Twitter hesabı üzerinden eleştirirken Çiller’in ABD’de AVM’si ve oteli olduğunu belirtti.

"SIKI DURUN BU SÖZLERİ AVM’Sİ OLAN BİRİ SÖYLÜYOR"

Dündar Sıkı durun diyerek yaptığı paylaşımda “Tansu Çiller, 6 muhalefet partisi liderinin güçlendirilmiş parlamenter sistem için bir araya gelmelerine "ihanet" demiş. Sıkı durun! Bu sözleri ABD'de AVM'si, oteli ve evi olan biri söylüyor!!! Ne günlere kaldık!!!” ifadelerini kullandı.