Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adana Demirspor taraftarlarının pandemiye rağmen Süleyman Soylu'nun oğlu sayesinde rahatça stadyumlara girdiklerini belirterek "Açık açık konuşuluyor. Emniyet müdürü karşısında önünü ilikliyor. Türk futbolu bitmiş" dedi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım isyan etti!

'Futbolcular açık açık konuşuyor'

Son günlerde rakipleri tarafından maruz kaldıkları durumlara üzüldüğünü belirten Yıldırım, "Ben ‘rakiplerimize teşvik primi veriliyor’ dedim. Ya da ‘teklif ediliyor’ dedim. Ben bunu ispat edemem ama bunu futbolcular açık açık konuşuyor. Adana Demirspor başkanı bana ‘ben sana göstereceğim. Sen benim adımı veriyorsun’ dedi. Ben ne Murat Sancak dedim ne de Adana Demirspor dedi. Niye bunlar üstüne alınmıyor da Adana Demirspor üstüne alınıyor" diye konuştu.

'Süleyman Soylu'nun oğlu dediler'

Koronavirüs salgınına rağmen Adana Demirspor taraftarının rahat rahat stadyumlara girdiğine dikkat çeken Yıldırım, "Ben stada taraftarımı alamıyorum, polis içeri sokmuyor. Türk vatandaşı değil mi Samsunlular? Neden Adana Demirspor her yere rahat rahat giriyor? Süleyman Soylu’nun oğlu dediler açık açık bunlar konuşuluyor. Emniyet müdürü karşısında önünü ilikliyor. Türk futbolu bitmiş. 5 bin kişi içeri giriyor. Hadi Samsun’da içeri sokmaya çalış bakalım. Girse de yemeyeceğimiz cezanın haddi hesabı olmaz" dedi.

Kaynak: milli Gazete