Saadet Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Cemal Sertkaya’nın seçim bürosuna AKP’nin seçim afişinin asılması tepkilere neden oldu.

Emniyet güçleri tarafından geçen hafta kendi bürosundan seçim afişleri indirilen Saadet Partisi Ankara Altındağ Belediye Başkan Adayı Cemal Sertkaya’nın bürosuna şimdi de AKP afişleri asılması kabul edilir gibi deyil.

Yetkili mercilere seçim bürosu olarak bildirilen ofise AKP’nin afişlerinin asılması tartışma meydana gelmesine sebebiyet verdi.

"BU AHLAKSIZLIK DEĞİL DE NEDİR"

Saadet Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Cemal Sertkaya, bu durumu bir saldırı olarak değerlendirirken, yapılan saldırıların kendilerini daha da güçlendirdiğini dile getirdi.

Bürolarına illegal şekilde AKP afişlerinin asıldığını belirten Sertkaya, “Seçim irtibat bürosu olarak kullandığımız binaya AKP pankartları asıldığını AKP ilçe başkanına bildirdik, haberi olmadığını söyledi. Ama yine afişlerini indirmediler. Bu ahlaksızlık değil de nedir” diye konuştu

Milli Görüş'ün yayın organı Milli Gazete ise, "Zulmü afişe ettiler" başlığını kullanarak olayı manşet haber olarak vermesi dikkat çekti.

Milli Gazete'nin manşetinden duyurulan esrarengiz bir olay;