İktidar partisinden bir vekilin Masonik kuruluşla devlet arasında köprü görevine soyunduğu ortaya çıktı.

Milli Gazetenin dün manşetinden duyurduğu ‘Rotary Okulda Nesiller Tehlikede’ haberinin yankıları sürerken, olayla ilgili yeni bir sır perdesi daha aralandı.

KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR

Büyük ses getiren manşetimizin ardından gerek gazetemizi arayan okurlarımızdan  gerekse iktidara yakın kaynaklardan tarafımıza ulaşan bilgilere göre Rotary Kulübü’nün Ankara’da temaslarda bulunmasını kolaylaştıran, Rotary ile hükümet arasında adeta köprü vazifesi gören, iktidar partisinden bir vekilin ismi ortaya çıkıyor. Bu vekilin, dünkü haberimizde de belirttiğimiz MEB’deki görüşmede, Rotary yetkililerini Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’la görüştüren isim olduğu da anlaşılıyor.

RANDEVULAR VEKİL KAYDIYLA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Öyle ki, Bakan Selçuk’un Rotary yetkililerine  birebir randevu vermemesine rağmen, söz konusu görüşmenin AKP’li vekilin randevu kaydıyla gerçekleştirildiği belirtiliyor. Nesillerimizi ifsada sürükleyen masonik kurumlardan Rotary’nin çalışmalarını okullarımızda eğitim gören milyonlarca evladımızın pak zihinlerine bulaştırmaya çalışan bu iktidar vekilinin hangi amaçlar için bu işi yaptığı ve gücünü nerden aldığı merak ediliyor.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi