CHP ve İYİ Parti  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, AK Parti ve MHP Cumhur İtifakı  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'ye tepki göstermesi dikkat çekti.

AK Parti ve MHP Cumhur İttifakı  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki'nin Mansur Yavaş'ın hakkında iddiaları ortaya atan şahısla canlı yayına çıkması gerektiğine dair sözlerine sert tepki gösteren Yavaş, “Ben mahkemede onunla canlı yayına çıktım, cezasını aldı. Sen çıkarsan ne olacak Boydaklar ile canlı yayına?” çıkalım şeklindeki cevabı çok dikkat çekti.

AK Parti ve MHP Cumhur İtifakı  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki'ye FETÖ konusunda cevap veren Yavaş, sert sözler sarf ettiği görüldü.

Konuya ilişkin olarak Özhaseki'nin geçmişte FETÖ'cülerle işbirliği içinde olduğunu ima eden Yavaş, şu açıklamalarda bulundu;

“Durdunuz durdunuz 15 gün kala mı çıkarıyorsunuz? Adam aklına gelen her şeyi şikâyet ediyor. Siz o koltuk değişmesin, biz de kalsın diye, bana en çirkin iftiraları atacaksınız. Beni rezil edeceksiniz, itibarsızlaştıracaksınız ama benim çocuğum var. Ayıp değil mi? benim kızım çoluk çocuğum üzülüyor. Bu nasıl bir siyaset? Çamur at izi kalsın siyaseti. 2009’dan beri süren bir dava bu... O zaman 2014’te atsaydınız bu iftirayı. Sayın Özhaseki’nin dediği gibi, ben bu adamla 10 sene oturup kalkmadım. ‘Bu adamla ne işiniz var?’ diyorlar. Bu adamın suçlarını bilen sizsiniz. Esas sizin bu adamla işiniz ne. ‘Yan yana canlı yayına çıksın’ diyorlar. Ben mahkemede onunla canlı yayına çıktım. Cezasını aldı. Sen çıkarsan ne olacak Boydaklar ile mahkemeye.” 

Kaynak; Milli Gazete