Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, koronavirüs salgını sebebiyle vatandaşlara yönelik sosyal desteklemelerin toplumun bütün kesimlerine uygulanması gerektiğini söyledi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan salgınla ilgili video paylaşımı yapan Karamollaoğlu, "Her şey normal olsaydı insanımız ekmeğini yine taştan çıkarırdı. Ama değil, sadece salgınla değil geçim derdiyle de hep birlikte mücadele ediyoruz" dedi.

Ayrıca devletin mali desteğinin tüm vatandaşlara yönelik olması gerektiğini de vurgulayan Karamollaoğlu, "Devletimiz bu zor süreçte her vatandaşımıza 1000 TL destek sağlamalıdır" ifadelerini kullandı. 

HER ŞEY NORMAL OLSAYDI…

Saadet Lideri Karamollaoğlu’nun paylaştığı videoda, “Her şey normal olsaydı, saatinde işe gider, saatinde eve döner, trafikte söylenirdik. Her şey normal olsaydı, büyümeden, bütçeden ve mali disiplinden söz ederdik. Her şey normal olsaydı, nezleden, siyatikten ve bahar alerjimizden dert yanardık.

Her şey normal olsaydı, ekmeğimizi yine taştan çıkarırdık ama değil dünya, bir salgının pençesinde ve milletimiz sadece salgınla boğuşmuyor, geçim derdiyle de boğuşuyor. Devletimiz bu zor günlerde, her vatandaşımıza, geçinmesi için 1000 lira destek sağlamalıdır. Çünkü yoksulluk, evde kalmaktan zordur.” ifadelerine yer verildi.