26 Mayıs 2022 Perşembe akşamı SMA hastası Başak ve Kerem Ali bebekler için düzenlenen konser şölenine Elazığ'da yer alan bir çok sivil toplum örgütü ile DEVA Partisi İl Teşkilatı da katılım gösterdi. Vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi ile karşılanan bu adım "İyilik Yap Kalplere Dokun" gönüllüleri tarafından gerçekleştirilirken, konsere gönüllü olarak katılım sağlayan sanatçılara da plaket takdim edildi.

Bir çok sivil toplum kuruluşu ile irtibata geçip siyasi temsilcilerini davet eden GÖNÜLLÜ ekibi, bilet satarak ailelere yardımda bulundu. konsere katılım sağlayan DEVA PARTİSİ temsilcileri ise sayın Hamza GÜR tarafından protokole davet edildi.


İyilik gönüllülerinin isimleri şöyle; 
Enes CÖMERT
Sinem ERASLAN
Diyar ALTUN
Suna GÜNDÜZ
Hilal Aydoğmuş
Nilay Yükselay
Cengiz Bayaz
Hakan Bakıcı
Hamza GÜR 

Konsere katılım sağlayan sanatçılar şöyle:
Kadir Uçan, Emrah Güllü ve Onur Tosun Sahne aldı.

Programın sunucusu ve aynı zamanda koordinatörü sayın Hamza Gür  İyilik Yap Kalplere Dokun Gönüllüsü olarak açıklamalarda bulundu, 6.8' şiddetindeki Elazığ depreminden sonra bir çok gönüllü grubuyla birlikte hareket ettiklerini belirtti. Elazığ'ın en ücra köşesinde dahi olsa yardım talep eden herkese din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin yardım etmek için gönüllü üyeler ile birlikte koşuşturduklarını  dile getirdi.

Programda
Kadir Uçan, Emrah Güllü ve Onur Tosun Sahne aldı.