2022 yılına girilmesinin ilk dakikalarında Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun, emniyet teşkilatına ve personeline yönelik tebrik mesajı polis telsizinden okunmaya başladığı sırada bir anda anons kesildi. Kanala sızan FETÖ/PDY elemanları, kanaldan FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün propagandasını yayınladı. Olayı fark eden polis haber merkezi, propagandayı engelleyerek kanalın kontrolünü tekrardan sağladı.

"SİZİ BULDUĞUMUZDA NE YAPACAĞIMIZI BİLİYORSUNUZ"

Yaşanan olay sonrasında anonsa tekrar giren Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, "Merkez, bu şeref yoksunu, devlet düşmanı, hain şebekenin elemanına hitap ediyorum. Azıcık şeref, haysiyetiniz varsa Türk devletine, Türk milletine ihanet etmezsiniz. Sizi bulduğumuzda ne yapacağımızı biliyorsunuz. Ayrıca kimse de moralini bozmasın. En kısa sürede de bu namussuzu bulup, gereğini yapacağız" ifadelerini kullanarak FETÖ/PDY elemanlarına sert bir dille çıkıştı.

"HAKKINDA GEREKLİ İŞLEM YAPILACAKTIR"

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nun talimatı sonrasında kanala girerek anons yapan Polis Teşkilatı Haber Merkezi, "Emirlerinizi takip ettim. Kanala müdahale eden şeref yoksunu, sesimizi duyuyorsa hakkında gerekli işlemin yapılacağını da bilsin. Teşkilat mensuplarımız da moralini, motivasyonunu bozmasın. Tüm istasyonlarımız bu şekilde takip etsin" ifadeleri ile emniyet teşkilatına moral verdi. 

Kaynak: Milli Gazete