Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er, Cumhurbaşkanı Erdoğan için seçim şarkısı yazan Yapımcı Polat Yağcı’ya yüklendi.

Cengiz Er’in yayın kurulunda olduğu Süperhaber, Yapımcı Polat Yağcı’yı şarkıcı Volkan Konak üzerinden eleştirdi.

“Ünlü yapımcı Polat Yağcı, Erdoğan’dan nefret eden Volkan Konak’a nasıl kol kanat gerdi?” başlıklı haberde, “Tayyip Erdoğan’ın ülkesinde yaşamaktan hicap duyan ‘ülkeyi terk edeceğim’ diyen Volkan Konak paranın kokusunu alınca Star TV’ye demir attı” ifadeleri yer aldı. Volkan Konak’a Polat Yağcı’nın sahibi olduğu Poll Production aracılığıyla Star TV’de program hazırlanması eleştirildi.

Cengiz Er ise haberi “Şuraya bir not iliştireyim... Polat Yağcı adlı yapımcı Cumhurbaşkanı'na çok yakın görüntü veriyor ama ondan nefret eden ve hatta onu deviremedikleri için isyan eden Volkan Konak'a kol kanat gerebiliyor. Çok acayip değil mi?” mesajıyla paylaştı.

İşte o mesaj:

VOLKAN KONAK’IN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Volkan Konak’ın menajeri İsmail Yoğurtçu, Cengiz Er’in mesajına “Bu pandemi sürecinde kaç müzisyen müzik aletlerini sattı, haberiniz var mı? Biz 15 aydır iş yapmıyoruz buna rağmen şükür ediyoruz. Eğer Polat Yağcı Cumhurbaşkanımızın gücünü kullanarak sektöre ekmek sağlıyorsa hepimizi birleştiriyorsa ne mutlu ona ve bize. Unutmayın sanat birleştirir” diye yanıt verdi.

Yoğurtçu, “Keşke Sayın Cumhurbaşkanımız ve bu sektör için Polat Yağcı’nın yaptığının %10 nu siz yapsaydınız. Bizim Sektörde sizin gibi herkesin akrabası yok malesef, bu pandemi sürecinde hepimizin yaşamaya ve ekmek yemeğe hakkı vardır diye düşünüyorum” deyince Cengiz Er’den “Mesele o mu be kardeşim?” yanıtı geldi.

Yoğurtçu bu kez “Mesele bu ki haber yapıp bizi bu kadar ayrıştırıyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız ayrı gayrı yok hepimiz kardeşiz derken,sizin yaptığınız bu haber @RTErdogan ın düşüncesi ve yaptıkları ile hiç uyuşmuyor. Haber yaparken kendi davanıza,sayın Cumhurbaşkanımıza zarar vermeyin bari” diye karşılık verdi.

Cengiz Er “İsmail Bey. Size katılıyorum. Ayrıştırma konusunu menejerliğini yaptığınız Volkan Konak'a sorun derim. Bir sanatçı kitlesini ayrıştırmaz. Utanmasa 'AKP'liler beni dinlemesin' diyecek. Nefret suçuna kadar girecek onlarca açıklamasını sıralayabilirim. Konuşun bence” mesajını yazınca ise Yoğurtçu son olarak şu mesajı paylaştı:

“Haber çıkıyor sanatçı kendi sosyal medya hesaplarında haber yalandır diyor buna bakmıyorsunuz, yalan yazan birine inanıyorsunuz. Bugün siz haber yaptınız birinin başlattığı yanlış haberi yaymaya devam ettiniz. İşte her şey böyle yayılıp gidiyor.”

İşte o mesajlar:

VOLKAN KONAK O İDDİAYI YALANLAMIŞTI

Odatv'de yeralan iddialara göre, Volkan Konak, Amerika’ya yerleşeceği iddialarına yanıt vermişti. Volkan Konak, “Kızımın üniversite eğitimi için yurt dışına gidişi doğru, benim yurt dışına yerleşmem ise doğru değildir” demişti.

POLAT YAĞCI ERDOĞAN İÇİN ŞARKI YAPMIŞTI

AKP’ni 24 Haziran seçimlerinde kullanacağı seçim şarkısı “Eroğlu Erdoğan” Arter Reklam ve Poll Production by Polat Yağcı iş birliği ile tüm dijital platformlarda yayımlanmıştı.

Erdoğan’a hazırlanan şarkının söz, müzik ve düzenlemesi Ceyhun Çelikten imzası taşıyordu. Cemal Safi’nin “Eroğlu Erdoğan” şiirinden esinlenerek yazılan şarkı Ceyhun Çelikten tarafından seslendirilmiş, Polat Yağcı tarafından Erdoğan’ın onayına sunulduktan sonra seçim çalışamlarında kullanılmıştı.