Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’daki evini “Ben Mesihim” sözleriyle bir kişinin basmak istemesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bir çok haber kanalı bu skandalı haber yaparken Erdoğan’ın evini basmaya çalışan adamın kim olduğu da ortaya çıktı. Çıkan haberlere göre Erdoğan’ın evini silahla basmaya giden ve bacağından vurularak etkisiz hale getirilen şahsın AK Parti'li oluğu ortaya çıktı.

AKP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇIKTI

Yapılan araştırmalarda isminin İbrahim Karakoyun olduğı öğrenilen saldırganın bir fabrikada işçilik yaptığı aynı zamanda AKP 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olduğu öğrenildi.

AKP aday adaylığı döneminde vatandaşlardan destek isteten Karakoyun bir mesajında “Selamünaleyküm! 27. Dönem Kocaeli AKP Milletvekili Aday Adayı İbrahim Karakoyun. Ahir zamanda gelecek olan Mesih. Seçim zamanı geldiği zaman AKP’ye oy vermek yok, lafımı dinleyin, itaat edin ve bunu tüm arkadaş ve akrabalarınıza söyleyin, teşekkürler. Allah hayatınızı Allah’ın koyduğu emirlere göre yaşamanızı ister. Bu şekilde kendimi  TBMM’ye aldırmam gerekli” ifadlerini kullanmış.

Karakoyun sözde Mesih olduğu iddiasıyla ilgili de ilk paylaşımını “Esselamun alaykum; İsa Mesih dedi ki ben bu dünyadan alacağımı aldım ve göğe yükseldim. Ahir zaman da benim görevimi almak isteyen alsın dedi. Ben de aldım ve yürüyorum Allah'ın izni ile. Herkes bir halife olabilir. Herkes peygamberler gibi konuşabilir ve hareket edebilir. Bunun aksini söyleyen varsa konuşsun” sözleriyle Instagram’dan gerçekleştirmiş

Kaynak: Milli Gazete