Cumhurbaşkanı Erdoğan  Çarşamba günü  AK Parti grup toplantısına katılmıştı. Gezi olaylarından, müteahhitlere verilen garanti ödemelere, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nden İstanbul Havalimanına kadar birçok konuda açıklama yapan Erdoğan'ın konuşması sonrasında  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin  Nebati ile AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Toktaş'ın tartıştığı ortaya çıktı.

AKP'Lİ SAMSUN VEKİLİ BAKAN NEBATİ'YE PARMAK SALLADI

Bodrum Gündem'den Emin Varol'un haberine göre Erdoğan'ın konuşmasının bitmesi ve daha sonra meclis kulisine çıkmasının ardından bazı milletvekilleri Maliye ve Hazine Bakanı Nerddin Nebati'nin etrafını sardı. 

AK Partili vekiller, enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle halkın karşısına çıkamayan, çarşı ve pazara gidemeyen hatta zam protestoları nedeniyle zor durumda kaldıklarını aktardığı sırada Samsun Milletvekili Fuat Toktaş Bakan Nebati'nin yanına gelerek uzun bir tartışmaya girdi.

El kol hareketleri ile konuşan Toktaş'ın Bakan Nebati'ye parmak salladığı görüldü. Tartışmanın şiddetlendiği Toktaş ve Nebati'nin yüzüne de yansıdı. 

ARAYA ESKİ BAKAN GİRDİ

Milli Gazete'de yeralan habere göre, AK Parti Milletvekilleri ile danışmanlarının izlediği sırada, araya eski Tarım Bakanı Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker girdi. Olayın sakinleşmesiyle Eker ile Bakan Nebati konuşmaya başladı. Mehdi Eker’in anlattıklarını not almaları için danışmanlarına talimat verdi.

İşte tartışma anı:

Cumhurbaşkanı ErdoğanAK PartiHazine ve Maliye BakanıNebatibakanNurettin Nebati