Saadet Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, “Kapımızı herkese ve her zaman açık tutacağız” dedi. Saadet Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Esenyurt’ta halkla bir araya gelen Kara, seçim kampanyası döneminde yaşananlara dikkat çekerek, belediye başkan adaylığından çekildiği gibi asparagas haberlerle algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını söyledi.

Kara, bu operasyona en güzel cevabı Esenyurtluların seçimlerde vereceğinin de altını çizdi. Saadet Partisi olarak, hiçbir zaman mücadeleden geri durmayacaklarını belirten Kara, geçtiğimiz 30 sene içerisinde Esenyurt’u hem CHP hem de AKP anlayışlarının yönettiğini ve bu yönetimlerin Esenyurt’u bir sorunlar yumağı haline getirdiğini ifade etti.

Esenyurt’ta Milli Görüş’e ihtiyaç olduğunu belirten Hasan Kara, “Biz Esenyurt’ta yeni bir anlayışa ihtiyaç olduğunu ifade ediyoruz. Bu anlayış da Milli Görüş’tür. Sokaklarda gördüğümüz de halkımızın 31 Mart’ta tercihini bizden yana kullanacağıdır. Biz belediyeyi kazandığımızda israf etmeyeceğiz. Partizanlık yapmayacağız. Kimseye haksız rant sağlamayacağız. İşi yandaşa değil ehline vereceğiz. Kapımızı her zaman ve herkese açık tutacağız” şeklinde konuştu.