' Ankara  kulislerini iyi koklamasıyla' tanınan gazeteci Sedat Bozkurt, bugünkü köşe yazısında  MHP ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi. MHP ile mafyatik isimler arasındaki ilişkiye değinen Bozkurt, MHP lideri Bahçeli'den memnun olmayan eski Ülkü Ocakları başkanlarının aldığı kararı açıkladı.

 "Seçim döneminde hedeflerinde Erdoğan olacak." diyen Bozkurt, eski Ülkü Ocakları başkanlarının Millet ittifakının adayını beklediğin söyledi. Destekleyebilecekleri aday açıklanırsa eski Ülkü Ocakları başkanlarının sahaya ineceğini ve il il, ilçe ilçe organize olarak toplantılar yapacaklarını belirten Bozkurt, "MHP’nin olmasa bile, Erdoğan’ın oylarını birkaç puan etkileyeceğini hesaplamak yanlış olmaz." tespitin yaptı.

Sedat Bozkurt'un Kısa Dalga'daki köşe yazısı şu şekilde:

"MHP’nin ortaya çıkan fotoğrafından hoşnut olmayanlar da var. Bunların başında ihraç edilen ya da istifa eden eski Ülkü Ocakları başkanları geliyor. İtirazları bu isimlere değil, hepsiyle halen iyi arkadaşlar, parti yönetimine. Ülkücü Tavır adıyla hareket eden başkanlar geçtiğimiz günlerde yeniden bir araya geldiler ve bazı kararlar aldılar.

Seçim döneminde MHP, önlerinde eleştiri için hedef olmayacak, hedeflerinde Erdoğan olacak. Millet ittifakının adayını bekleyecekler. Destekleyebilecekleri aday açıklanırsa sahaya inerek il il, ilçe ilçe organize olarak toplantılar yapacaklar. Bunun da MHP’nin olmasa bile, Erdoğan’ın oylarını birkaç puan etkileyeceğini hesaplamak yanlış olmaz."