Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerin en çok tartışılan konusu olan Ayçiçek yağı stoklarıyla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz hafta Ayçiçek yağı stoklarında ciddi azalmalar olduğunu ve fiyatına zam geleceğine yönelik haberler vatandaşı tedirgin etmiş marketlerdeki Ayçiçek yağlar neredeyse yağmalanma boyutuna ulaşmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da son günlerde yaşanan bu krizle ilgili kamuoyuna duyurularda bulundu.

Haber ajanslarının son dakika olarak duyurduğu haberde Erdoğan “Ayçiçeği-zeytinyağı gibi bir sorunumuz yok. Stokçulara karşı gereğini yapacağız” dedi.

AYÇİÇEK YAĞI SORUNUMUZ YOK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda kadın muhtarlara hitap ettiği konuşmasında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan’ın gündeminde geçtiğimiz hafta çok büyük sıkıntılara neden olan Ayçiçek yağı krizi de yer aldı. Erdoğan bu durumla ilgili "Bizim ayçiçek yağı sorunumuz yok. Stokçuları bize ihbar edeceksiniz biz de gereğini yapacağız. Utanmadan sıkılmadan rakamları yükseltiyorlar, yağ yok diye kampanya yürütüyorlar." Diye konuştu