AK Partili Ordu Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin’in, belediye bünyesinde temizlik işçisi olarak çalışan şehit yakını Sevinç Karaca’ya hakaretler savurduğuna dair görüntüler ortaya çıkmıştı. Görüntüler, işe iade davasını kazanan dava dosyasına da girdi. Görüntülere göre, Başkan Şahin’in şehit yakını Karaca’ya “Ben dediğimi yaptırmazsam yaşatmam”, “alçak”, “terbiyesiz”, “ulan” şeklinde hakaretlerde bulunuyor.

Sevinç Karaca’nın 1996 yılında Hakkari Şemdinli'de şehit olan eşinin ağabeyi Jandarma Er Sezgin Karaca'nın yengesi olduğu anlaşıldı. İlçede, Şirinköy Şehit Sezgin Karaca İlkokulu olarak şehidin adına da bir okul bulunduğu öğrenildi.İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın Bingöl’de şehit ağabeyi Tahir Gümren’e karşı ettiği galiz küfüre tepkiler çığ gibi devam ediyor. Türkkan’ın kabul edilemeyecek hakaretine karşı tepki gösterenler, AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahin için de AK Parti’nin gerekeni yapmasını istiyor.

TURGAY GÜLER: BU REZİLLİK GÖREVDEN ALMAYLA GİDERİLİR

AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahin’in şehit yakınına karşı ettiği hakaretlere yandaş yazar Turgay Güler de tepki gösterdi. AK Parti’ye çağrıda bulunan Güler, Şahin’in görevden alınmasını istedi.

Turgay Güler, sosyal medya platformu Twitter’dan şunları yazdı:

“Bu hata ancak bu belediye başkanının görevden alınmasıyla giderilir. Nokta! Bu arada benim açımdan bu bir hata değil terbiyesizliktir! Rezilliktir! Kepazeliktir!”