CHP Mersin  Milletvekili Ali Mahir Başarır çişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili “Sen şehit tabutunun önüne çıktın. O iki küçük çocuğun gözünün içine bakarak yalan söyledin be adam ya...” diye konuştu.

“SOYLU ŞEHİT TABTUNUN ÖNÜNDE YALAN SÖYLEDİ”

Ali Mahir Başarır,  PKK  terör örgütünün Mersin’de hain saldırıyı geçekleştirilenleri İçişleri Bakanlığı'ndan farklı olarak açıklamasına rağmen CHP'nin hedef alınmasına tepki gösterdi.

Halk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' programında konuşan başarır Süleyman Soylu’ya “İki kişiye borcun var Süleyman Soylu... 9 yaşındaki Ahmet'e çocuğa borcun var. Ben o çocuğu gördüm. Unutmak istiyorum dedim, ben bunu yaşayamıyorum dedim. Bana sarıldı. Kızı Melis'e borcum var. Sen şehit tabutunun önüne çıktın. O iki küçük çocuğun gözünün içine bakarak yalan söyledin be adam ya... Bu ülkenin İçişleri Bakanı 9 ve 6 yaşındaki iki çocuğun gözlerine bakarak yalan söyledi. Hiç utanmadı mı? Ben hala kendime gelemedim. Çünkü ben o 2 çocukla bir saat vakit geçirdim. Ve ben bu olayı rapor eden partinin milletvekiliyim öyle mi? Benim bu iki çocuğa borcum var. Bu işin aslını gerçeğini biz ortaya çıkartacağız" sözleriyle yüklendi.