Sözcü Gazetesi yazarı Necati Doğru  AK Parti için kullanılan ‘Çalıyorlar ama Çalışıyorlar Modeli’ni Prag’a çek kızlarının ateş dansını izlemeye gitmeye çalışan AKP’li başkanların çok değişik boyutlara getirdiğini yazdı.

Geçtiğimiz günlerde Sözcü’de yer alan bir habere göre AKP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkanı ile 4 AKP'li İlçe Belediye Başkanı'nın içinde yer aldığı 67 kişilik AKP'li heyetinin Avrupa'da 9 şehri gezme programı yaptıkları ortaya çıktı. Aralarında belediye başkanlarınında bulunudpu bu heyet 9 şehir içinde Prag'a da gidecekmiş! Çek birası içip!, Çek yemeği yiyip! Çek dansı seyredip! Afyon'a döneceklermiş!

ÇEK KIZLARININ ATEŞ DANSINI İZLEYEMEDİLER

Gazeteci Necati Doğru AK Parti’nin bu faaliyet haberini köşesine taşırken “Çalıyorlar ama Çalışıyorlar Modeli sonunda belediye parasıyla Çek kızlarının ateş dansını seyretme gezisine çıkmaya kadar geldi “ ifadelerini kullandı.

Yapılan bu haber sonrası AKP’li başkanların Afyonkarahisarlılardan büyük tepki aldığını yazan Necati Doğru yazısında şunları ifade etti:

Bu haber yayınlanınca Afyonkarahisarlılardan büyük bir tepki doğmuş olmalı ki; “ateş dansı seyretme gezisi” iptal oldu ama göreceksiniz:
Ekmek sandığı bekliyor.
Dans sevicilerini.
Karne dağıtıcılarını.
Çarpacak.
Ekmek karnesi değil.
Ekmek teknesi üreten.
Ateş dansı gezisi değil.
Çevre sorununu yöneten.
Çalmayan.
Çaldırmayan.
Çalışan.
Politikacı tipi öne çıktı, umut oldu, halktan destek bulacak.