AKP İl Kadın Kolları’nda yaşanan huzursuzluk yargıya taşındı. İddiaya göre yaklaşan kadın kolları seçimleri öncesinde adı kadın kolları başkanlığı için geçen yönetim kurulu üyesi Şebnem Arapoğlu partililere, üzerinde Ekrem Yüce’nin imzasıyla ‘Benim kadın kolları başkan adayım Şebnem Arapoğlu’dur’ yazılı kağıdı gösterdi.

Arapoğlu’nun işlettiği kafede dilekçeyi gördüğünü iddia eden kadınlar konuyu İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve İl Başkanı Yunus Tever’e gösterdi. Bunun üzerine Hatipoğlu durumu Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye sordu. Yüce ise böyle bir belgeye imza atmadığını söyledi. Bunun üzerine Hatipoğlu, Arapoğlu’nu sahte evrak düzenlemekle suçladı. 
Arapoğlu böyle bir kağıt yazmadığını belirterek, Hatipoğlu ve bazı kadın kolları üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Partide konuyu görüşmek için bir araya gelen kadınların kavga ettiği de iddia edildi. Karşılıklı suçlamaların devam ettiği kadın kollarında Cuma günü Ankara’dan konuyu incelemek için müfettiş geleceği öğrenildi. 

Kaynak:Sakarya Yenihaber