AK Parti  tarafından Atatürk Havalimanı’nda yapılan mitinge katılan vatandaşlar meydanda dağıtılan yemekler paralı olunca bedava suyu kapıp mitingi terk ettiler. Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem olurken gazeteci Can Ataklı mitingde yaşananları anlattı.

SARAY'IN YAZARLARI FENA BOZULDU

Saray’a yakın AKP’li yazarlar, halkın coşku içinde Atatürk Havalimanı’na geldiğini öne sürerken, mitingde dağıtılan suyu alan vatandaşların daha Erdoğan konuşurken meydanı terk ettiği gözlemlendi. Bu görüntüleri izlemeden önce “Yok canım bu kadarı da olmaz.” gibi bir tepki verdiğini açıklayan Can Ataklı, Saray medyasının yazarlarının yaşananlar konusunda morallerinin bozulduğu belirti.

Can Ataklı Korkusuz gazetesindeki bugünkü köşesinde AKP’nin mitingine katılanların toplama vatandaşlardan oluştuğunun altını çizerken “Her zaman olduğu gibi mitinge katılanlar özel araçlarla getirilmişler yine, yanlarına kumanyaları verilmiş, bayrak ve şapkaları da dağıtılmış tabi ki. Ancak ilk kez bu mitingde alan içinde satılan yiyecekler paralıymış. AKP’liler buna çok buzulmuşlar “Nedir bu rezalet” demişler. Alanda bedava olan tek şey suymuş. Şarkıcıları dinledikten sora kürsüye çıkan Erdoğan’ı izlemeyi gereksiz bulan binlerce kişi de bedava suları koli koli taşımış. Görüntüleri izlemesem bunu yazabilir miyim? Girin internete siz de görün.” İfadelerini kullandı.