AKP'nin en yetkili isminin "Teşkilatlarda değişiklik yapılması şart. Ama yapılamıyor. Çünkü görevden alınanlara seçenek hazır; Gelecek Partisi ve DEVA Partisi" ifadelerini kullandığı belirtiliyor.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Sertaç Eş, yapılan seçim anketlerinde günden güne eridiği görülen AKP'deki durumu parti içinden bir yetkilinin anlattıklarıyla köşesine taşıdı.

"DURUMUMUZ İYİ DEĞİL"

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Sertaç Eş, "İktidar partisi her geçen gün tabanının eridiğini daha iyi anlıyor" ifadelerini kullandığı yazısında, AKP'den yetkili bir ismin “Sahadan gelen herkes, ‘Durumumuz iyi değil, bir şeyler yapmamız lazım’ diyerek dönüyor” dediğini aktardı.

"TEŞKİLATTA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI ŞART"

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Sertaç Eş, söz konusu AKP'li yetkilinin partilerinin sıkıştığı noktayı ise, “Teşkilatlarda değişiklik yapılması şart. Ama yapılamıyor. Çünkü görevden alınanlara seçenek hazır; Gelecek Partisi ve  DEVA Partisi. Reis gidişata müdahale edemiyor, çünkü zamanı yok. Oysa gidip Ankara il başkanlığına oturup hesap sorması lazım. Ama zamanı yok.” ifadeleri ile anlattı.