Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ; 
AK Parti'nin Kadın Kolları Başkanı Belediyedeki görevinden istifa etti.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Sözcü gazetesine vermiş olduğu röportajda ciddi iddialarda bulunmuştu. Ak parti kadın kolları başkanı Arzu Güler'in maaş aldığını fakat ne iş yaptığını bilmediğini ifade etmişti.
Ak Parti Kadın kolları başkanı Arzu Güler hakkında açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, "AKP Kadın Kolları Başkanı Belediye'den maaş alıyor ama ne iş yaptığını bilmiyoruz, kendileri de bilmiyor. Suç duyurusunda bulanacak, takipçisi olacağız, ne kadar para zimmetine geçtiyse faizi ile geri alınacak." dedi. Bu açıklama hem ulusal basında hem sosyal medyada geniş yer bulmuştu.

EDİNİLEN BİLGİYE GÖRE BUGÜN AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI ARZU GÜLER BELEDİYEDE Kİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ.

Arzu Güler'in yakın çevresi, "Arzu başkan seçimlerden 6 ay önce kadın kolları başkanı oldu ve Bolu belediyesi'ne hizmet veren bir şirkete bağlı olarak kadrosuz işçi olarak çalışıyordu. Her partide olduğu gibi Arzu Güler de seçimlerin son 1 Ayında görevinden dolayı işlerini aksatmıştı. diğer partilerde memur veya işçi olarak çalışan birçok kişide tıpkı Arzu Güler gibi seçimlerde işlerini aksatarak seçim çalışmalarına katıldı. Seçimden önce iş yerine gitmeme gibi bir durum söz konusu değil. Hakkının yendiğini düşünüyoruz. CHP içerisinde de buna benzer birçok kişi aynı şekilde seçimlerde işlerini aksatmıştır. Aynı hassasiyeti onlardan bekliyoruz" şeklinde olaya açıklık getirdiler.