Her fırsat bulduğunda sosyal medya hesaplarından AKP ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğam'ın paylaşımlarını yapan galerici Süleyman Eyüp Bingöl'ün paylaşımlarında uyuşturucu ve alkollü görüntülerinin yanı sıra polislerin eskortluğu eşliğinde yolculuk yaptığı da görülüyor. 

AKP'DE İKİNCİ UYUŞTURUCU VAKASI

Süleyman Eyüp Bingöl'ün aynı zamanda trafikte tehlikeli hareketler yaptığı ve makas attığı görüntüleri de sosyal medya kullanıcıları tarafında çokça tepkisi ile karşılandı.

Korkusuzca ve açıkça çektiği kokainin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan AKP'li Süleyman Eyüp Bingöl’ün, ayrıca bir aracın bagajından deste deste para çıkarılırken çekilmiş videoları da paylaşması dikkat çekti.   

“BİZE HER YER SERBEST”

Videolarında "Bize her yer serbest" şeklinde paylaşımlar yapan Süleyman Eyüp Bingöl'ün araç trafiğinin tersi yönüne aracıyla seyrederken, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim marşını çalıp sevgi gösterisinde bulunduğu da görüldü. 

Bu görüntülerin sosyal medyada saman alevi gibi yayılmasının ardından AKP'li Süleyman Eyüp Bingöl'ün paylaşımlarını yaptığı Tiktok hesabını kapattığı görüldü.

KÜRŞAT AYVATOĞLU'NU HATIRLATTI 

AKP bayraklarıyla ve Erdoğan’ın seçim marşlarıyla paylaşımlar yapan Süleyman Eyüp Bingöl'ün kokain görüntüleri, akla Kürşat Ayvatoğlu’nu getirdi. 

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada yer alan ve AKP Genel Merkezi'nde büro çalışanı olduğu duyurulan Kürşat Ayvatoğlu, "Siyasi büyüklere yakın olursam daha güçlü olurum düşüncesiyle AKP'de işe girdim" ifadesini kullanmıştı. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ise Kürşat Ayvatoğlu'nun genel merkezde çalıştığını, yakın ekibinin içinde çalışan biri olmadığını söylemişti. 

"BENİM DANIŞMANIM BELLİ"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İfadelere bakılırsa kendi içlerindeki mesele, arkadaşları ile ilgili konu. Orada bir takım şantajlar elimizde görüntüler var gibi bir takım şeyler söylenmiş. 10 senedir vekiliz. Benim danışmanım zaten belli. Genel merkeze gelince Özel Kalem Müdürüm de belli. Bu arkadaş yakın ekipte çalışan biri değil. Kastamonu Belediyesi'nde çalışan, babası yok. Bu anlamda genel merkezde çalışsın diye referans oldu Ar-Ge biriminde çalışan bir arkadaş. Devir teslim törenlerinde orada bulunması söz konusu oldu" açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: Milli Gazete