Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü yazısında  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı.

ŞUBAT AYINDA KALDIRILABİLİRMİŞ

Son dönemde sık sık gündeme gelen Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığına ilişkin kulis bilgisini köşesine taşıyan Ahmet Takan, "Kulislerde akıl almaz dedikodular dolaşıyor… Neymiş efendim?  Kemal Kılıçdaroğlu’nun şubat ayında dokunulmazlığı kaldırıla bilinirmiş… Hem de MİT TIR’ları davasından.. " yazarak ortaya gündemi sarsacak bir iddia attı.

Ahmet Takan'ın dikkat çeken yazısının ilgili kısmı şu şekilde;

Geçenlerde, “Kılıçdaroğlu’nun üzerinden yargı sopası kaldırılır mı?..” başlıklı bir yazı kaleme aldım. Sağ olun… Gelen mesajlardan anlıyorum; çok ilgi gösterdiniz. Yukardaki satırlar daha açık hale gelsin diye fotoğrafı biraz daha özele indirgeyeceğim;

Nereye kafamızı çevirsek acayip bir durumla karşı karşıyayız. Kovid önlemleri ne olacak diye televizyona bakıyoruz; CHP’ye sövülüyor. Gazete sayfalarını karıştırıyoruz; Kemal Kılıçdaroğlu  tehdit ediliyor. Başımıza taş düşse CHP’den bileceğiz!.. Kulislerde akıl almaz dedikodular dolaşıyor… Neymiş efendim? Kemal Kılıçdaroğlu’nun şubat ayında dokunulmazlığı kaldırıla bilinirmiş… Hem de MİT TIR’ları davasından.. Doğru, yalan!.. Yaşarsak neyin ne olacağını göreceğiz.