Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak bugünkü köşe yazısında 2020 yılında, Avrupa Birliği'nin dayatması aile düşmanı İstanbul Sözleşmesi'ni hedef aldığı "AKP'nin Papatyaları" başlıklı köşe yazısı sonrasında kendisine dava açan KADEM'i kaleme aldı.

10 yıl önce AKP, CHP, MHP ve BDP ( HDP)’nin yıkım ortaklığıyla 26 dakikada yasalaşan İstanbul Sözleşmesi'nden ilk imzacısı olmasına rağmen Türkiye, 20 Mart 2021'de Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararının ardından 1 Temmuz itibariyle resmen ayrılmıştı. Sözleşmenin iptaline en büyük itirazı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın başkan yardımcılığını yaptığı KADEM'den gelmişti.

"FİTNEYİ KONUŞANLARI NOT EDECEĞİZ"

İstanbul Sözleşmesi ile hayatımıza giren “Toplumsal cinsiyet” kavramına değinen Dilipak, yazısında KADEM öncülüğünde 12-13 Mayıs’ta, “Toplumsal Cinsiyet Adaleti” Kongresi düzenleneceğini hatırlattı.

Kongreye karşı Yeni Akit yazarı Dilipak şu şekilde tepkisini dile getirdi:

"Toplumsal Cinsiyet” fitnesi hakkında konuşulanları not edeceğiz. İstanbul sözleşmesinden çekilme kararına rağmen, başka bir kararlılığın da ifadesi olarak ayrı ve özel bir anlam taşıyor. Asra ve Arşa / zaman’a ve mekan’a yemin olsun ki, bizi bir GENOM olarak gören, GENDER bir BİREY’e dönüştürmek isteyen, BİYOLOJİK İNSAN TÜRÜnü YOK ETME planları yapanların ve CİNSEL KİMLİĞİ, YÖNELİM, DENEYİM ve TERCİH’e göre AKIŞKAN ve DEĞİŞKEN olarak tanımlayan, İNSANIN Grobal Reset sonrası İNSANIN TANRI OLMA SÜRECİnde TANRISEKSÜL saçmalığına uzanan absürtlüklere zemin hazırlayan her girişimi, her kişi ve kurumdan, olan ve olacak olan fitnelerden beriyiz ve planlara “LA” demeye devam edeceğiz ve susmayacağız."

KADEM'E MEKTUP GÖNDERİLDİ

KADEM'e bu konuda uyarı içerikli bir mektubun gönderildiğini belirten Dilipak, "Doç. Dr. Şemseddin KIRIŞ, AİLEM Genel Başkan Yardımcısı sıfatı ile KADEM Başkanı Saliha Okur GÜMRÜKÇÜOĞLU ve KADEM Başkanvekili Sümeyye Erdoğan BAYRAKTAR’ın şahsında tüm KADEM yetkililerine bir mektup gönderdi. Umarım dikkate alırlar. Korkarım eğer endişeler giderilmezse, bunun hem ahiret hem de dünyamız için, siyasi, iktisadi ve içtimai sonuçları olacak. " uyarısını yaptı.