1 hafta önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kafe ve lokantalardaki KDV oranlarında artış gerçekleştirmeye yönelik taslak hazırladı. Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ergün Kılıç, temel ihtiyaç ürünlerinde uygulanan KDV’ye dikkat çekerek, “Biz dernek olarak temel...

1 hafta önce GÜNCEL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Gazze’deki soykırıma rağmen İsrail’le ticaretin devam etmesi gerektiğini savundu… Zeybekci, kendisine yönelik tepki gösterenlere “hadsiz” deme gafletinde de bulundu.

1 hafta önce GÜNCEL

Cumhuriyet Başsavcılığı, Sayıştay'ın 2021 denetim raporunda Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde tespit ettiği usulsüzlüklere ilişkin yapılan suç duyurusu için "işlem yapılmasına yer olmadığına" karar verdi.

1 hafta önce GÜNCEL

Siyasi merkezini Katar'dan taşımayı düşündüğü iddia edilen Hamas'ın lideri Haniye'nin dün Erdoğan'la yaptığı görüşme, söylentileri tetikledi.

1 hafta önce EKONOMİ

Bankada parası olanların varlıklarına son bir yılda 5.1 trilyon lira eklendi Vatandaşların kredi borcu da 1.4 trilyon artışla 3.2 trilyon liraya ulaştı.

1 hafta önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AKP MKYK Toplantısı’nda, Bülent Arınç’ın oğlu Mücahit Arınç, Erdoğan’a Manisa’daki seçim yenilgisini “yanlış strateji” olarak anlattığı Erdoğan’ın ise Arınç’a tepki gösterdiği ifade edildi.

1 hafta önce EKONOMİ

Tarım-GFE’de (2020=100), 2024 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre %3,59 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %11,37 artış,…

1 hafta önce GÜNCEL

Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, İncirlik ve Kürecik Üssüne dair dikkat çeken sözler sarf etti. Pekin, “Kürecik'in bize faydası yok ama ABD ve İsrail'e var" dedi.

1 hafta önce GÜNCEL

Merkez Bankası,2023 yılında rekor zarar açıkladı. Yayımlanan verilere göre TCMB 2023 yılında 818,2 milyar TL zarar yazdı. Banka 2022 yılında 72 milyar TL'lik kâr açıklamıştı.

1 hafta önce GÜNCEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, İstanbul'da gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından bir araya gelerek ortak bir basın açıklaması yaptılar.

Kategori Haberler