Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Ankara Kadın Kolları İl Divan Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Karamollaoğlu, önemli değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Artık hem ülkemiz hem de vatandaşımız yeni bir nefese ihtiyaç duyuyor. Bundan dolayı Saadet Partisi olarak üzerimize bu dönemde önemli görevler düşüyor” dedi.

MİLLİ GÖRÜŞ, 50 YILDIR İLKELERİNDEN TAVİZ VERMEDİ

50 yıldır ilkelerinden taviz vermeyen tek hareketin Milli Görüş olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, sözlerinin sonunda şunları kaydetti: “Kardeşliği tesis etmek için çalışırız. Adaletin sağlanması için çalışırız. Kimsenin tahakküm altına alınmaması için çalışırız. Sömürüyü ortadan kaldırmak için çalışırız.”

Partisinin Ankara Kadın Kolları İl Divan Toplantısı’nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Artık hem ülkemiz hem de vatandaşımız yeni bir nefese ihtiyaç duyuyor. Bundan dolayı Saadet Partisi olarak üzerimize bu dönemde önemli görevler düşüyor” açıklamasında bulundu.

ÜZERİMİZE DÜŞEN ÖNEMLİ GÖREVLER VAR

Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini belirterek konuşmasına başlayan Karamollaoğlu, “Milyonlarca vatandaşımızın işsizlikten beli bükülüyor. Çalışanlarımız da açlık sınırının altında verilen asgari ücretle hayatlarını idame etmeye çalışıyor. Adalet ve huzurdan artık söz edilmiyor. Eğitim sistemimiz tam bir keşmekeşe döndü. Artık hem ülkemiz hem de vatandaşımız yeni bir nefese ihtiyaç duyuyor. Bundan dolayı Saadet Partisi olarak üzerimize bu dönemde önemli görevler düşüyor” dedi.

İKTİDAR, MEDYA ELİ İLE KÖTÜ GİDİŞİN ÜZERİNİ KAPATMAYA ÇALIŞIYOR

İktidarın ise medya eli ile algı operasyonları yaparak ülkedeki kötü gidişin üzerini kapatmaya çalıştığının altını çizen Karamollaoğlu, “Medyanın çoğunluğu ellerinde. Böyle olunca hepsi de aynı türküyü söylüyor. Eğer birileri de bu algı operasyonuna karşı çıkarsa da onu düşman ilan ediyorlar” ifadelerini kullandı.

MİLLİ GÖRÜŞ, 50 YILDIR İLKELERİNDEN TAVİZ VERMEDİ

50 yıldır ilkelerinden taviz vermeyen tek hareketin Milli Görüş olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, sözlerinin sonunda şunları kaydetti: “Kardeşliği tesis etmek için çalışırız. Adaletin sağlanması için çalışırız. Kimsenin tahakküm altına alınmaması için çalışırız. Sömürüyü ortadan kaldırmak için çalışırız. Biz yeri geldiği zaman bize karşı husumet besleyenlerle bile kucaklaşabiliriz. Kimseyi yargılamaz, ona sadece doğru yolu gösteririz.”

ASİLTÜRK: ŞİDDET TOPLUMSAL BİR SORUN HALİNE GELDİ

Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ebru Asiltürk ise yaptığı konuşmasında, şiddetin toplumsal bir sorun haline geldiğini vurguladı. Devletin kadına şiddeti düşürmek adına uyguladığı tedbirlere rağmen şiddetin artmasına dikkat çeken Asiltürk, “Tüm tedbir ve cezalara rağmen şiddetin artış göstermesi, uygulamaların gözden geçirilmesini gerekli kılıyor. Bu uygulamalardaki sorun ise ‘meseleye yaklaşım’ sorunudur. Şiddetin tek sebebini getirip cinsiyete indirgemek kalıcı bir çözümü olanaksızlaştırıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Milli Gazete / Ahmet Sesli