Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu, kuracağı partinin yol haritasını açıklamak üzere Manisa’ya geldi. “Manisa Dostları Platformu” adı altında yapılan toplantıya yoğun katılım gösteriliyor.

Ahmet Davutoğlu, yeni kuracağı partinin yol haritasını açıklamak için Manisa’da “Manisa Dostları Platformu” ismiyle bir toplantı düzenledi. Davutoğlu’nun kurmaylarıyla birlikte düzenlediği toplantıya geniş bir katılım sağlandı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ HAD SAFHADA

Davutoğlu’nun programının yapılacağı düğün salonunda emniyet tarafından yoğun güvenlik önlemi alındı. Sivil polisler, programın yapıldığı alana geldi.

Öte yandan salona girişte X-Ray cihazından geçilmesinin ardından üst araması yapılıyor. Ayrıca, salona giriş bölümünde katılımcıları çeken bir kamera bulunuyor.

CHP’Lİ ESKİ VEKİL DE TOPLANTIDA

AKP’den ihraç edilen eski milletvekilleri Abdullah Başçı, Ayhan Sefer Üstün, Selçuk Özdağ, İbrahim Turhan; AKP Ankara eski İl Başkanı Nedim Yamalı, İstanbul eski İl Başkanı Selim Temurci ve CHP İstanbul eski Milletvekili İhsan Özkes toplantıya katıldı.

AKP’nin eski milletvekili adayı, 31 Mart seçimlerinde de Demokrat Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Şule Tunalı da toplantıya katıldı. Saadet Partisi eski İl Başkanı Metin Bulduk da toplantıya katılan isimler arasında.

DOĞU TÜRKİSTAN İÇİN TÜRKÜ

Toplantı başlamadan önce Doğu Türkistan için türkü söylendi.

DAVUTOĞLU EŞİ İLE BİRLİKTE SALONDA

Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte salona girdi. Girişten önce Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte beyaz güvercin uçurdu.

Ayrıntılar geliyor…

Berfin Adıcan