TBMM’de Netflix’e getirilen erişim yasağı tartışmaları da beraberinde getirirken,erişim yasağını savunan AKP milletvekilleri yaptıkları açıklamalar ile büyük çelişkilere imza atıyor.

Getirilen erişim yasağı sonrasında AKP İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak “1-Haber başlığı ve zamanlama farklı anlamlar çıkartmaya müsait olsa da bu erişim engeli yalnızca TBMM’nin internet ağını kapsıyor. 2) Yeni bir durum değil. 3) TBMM dizi izleme değil, çalışma yeri.” şeklinde resmi Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Ancak “Meclis dizi izleme yeri değil, çalışma yeri” diyen Rümeysa Kadak’ın Meclis’te hiç bir çalışma yapmadığı ortaya çıktı.

Rümeysa Kadak’ın milletvekili seçildiği günden bu güne “İLK İMZA SAHİBİ OLDUĞU KANUN TEKLİFİ” yok.Yani kendisinin hazırlayıp partisinin milletvekillerinin de imzası ile Meclis Genel Kurulu’na getirilmiş bir kanun teklifi çalışması bulunmuyor.

Keza Kadak’ın milletvekili olduğu günden bu güne kadar verdiği tek bir yazılı soru önergesi bulunmuyor.

Rümeysa Kadak’ın “ilk imza sahibi olduğu” yani kendi çalışması olan bir Meclis Genel Görüşme Önergesi de bulunmamakta.

Rümeysa Kadak’ın “İLK İMZA SAHİBİ” olarak hazırlayarak sunduğu bir tane bile Meclis Soruşturma Önergesi ve Meclis Araştırma Önergesi de yok.

İşin daha da ilginç olanı TBMM resmi sitesine göre Rümeysa Kadak Meclis Kürsüsüne milletvekili yemini dışında çok kısa süreli olarak sadece 2 kez o da bütçe görüşmeleri esnasında çıkmış,komisyon toplantılarında ise hiç söz almamış.

RÜMEYSA KADAK KİMDİR?

1996 doğumlu olan Rümeysa Kadak Türkiye Cumhuriyeti’nin “En genç” milletvekili olarak 22 yaşında Meclis’e girdi.Kadak’ın en önemli özelliği olarak AKP’ye yakın ve Erdoğan Ailesi’nin yakından ilgilendiği KADEM,OKÇULARVAKFI veMERİDYEN DERNEĞİ’ndeki aktif görevleri göze çarpıyor.

Kaynak Alternatif haber