Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arınç'a teklif...






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Başkanı olduktan sonra parti içinde bir revizyona gitti. Bu dönemde Bülent Arınç'a da bir teklif götürdüğü iddia edilen Erdoğan'a Arınç nazik bir dille ret cevabı verdi...

















Anayasa referandumuyla birlikte partili cumhurbaşkanlığı dönemi başlamış oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçtiğimiz günlerde yapılan 3'üncü Olağanüstü Kongre'de AKP Genel Başkanı olmuştu. Erdoğan'ın kabinede yapacağı değişiklik ise açıkça her yerde konuşuluyordu.


Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz, bu kabine değişikliği ve partide revizyon konusunu çok önceden yazan isimlerden birisiydi. Yavuz bugünkü yazısında ise bomba bir iddiaya yer verdi. İddiaya göre Sayın Cumhurbaşkanı; partinin eski üç numarası, kurucu yol arkadaşı Arınç’a buzları eriten bir teklifte bulunmuş.

İşte Ahmet Yavuz'un bugünkü yazısında yer alan ilgili bölüm:


ARINÇ’A YAPILAN TEKLİF!


Bir dönem milletvekili adayı da olan, AK Parti kulislerine hâkim o kaynağım anlattı.


İddiaya göre Sayın Cumhurbaşkanı; partinin eski üç numarası, kurucu yol arkadaşı Arınç’a buzları eriten bir teklifte bulunmuş!


"Sizi MKYK’da görmek istiyorum. Hatta Genel Başkan Yardımcısı olur musunuz?" Arınç ise; "Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Bir görev almayacağım!" demiş!


Sizce öteki muhalifler de, iktidara ortak edilmek istenmiş midir?