Medya Kulislerinde Gündem Olan Bomba Fısıltı...

Ankara’da herkesin bildiği bir sır ortalıkda dolaşıyor....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile damadı Berat Albayrak’ın arasının iyi olmadığı birgileri salon koridorlarında en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Öyle ki; pek yan yana gelmemeye gayret ettikleri ifade ediliyor.

Hatta, AK Parti içinde iki ismin “taraftarları” da ayrışmış durumda olduğu kulislere yansıyan bilgiler arasında.

Bu ayrışma öyle bir noktaya gelmiş ki… 

İddia o ki: Damat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’ın yöneticisi olduğu Atv ve A Haber’e çıkarılmayan AK Parti Grup Başkanvekili bile olduğu söyleniyor.

Niye? Çünkü, o AK Parti yöneticisi Bilal Erdoğancı olduğu için!

Konuşulanlara bakar mısınız: Medyalar bile bölüşülmüş; ATV-A Haber-Sabah damadın, TRT oğulun hakimiyetinde olduğu konuşuluyor.

Bilgileri aktarmaya Devam edelim… 

Atv’nin ve A Haber’in, yani Turkuvaz Medya’nın yöneticisi olan ağabey Serhat Albayrak’ın “kağıt üstünde olmayan” başka bir otoritesi de olduğu konuşulan konular arasında yer alıyor.

Hep medya kulislerinde konuşulur; hangi reklamın hangi kanalda nasıl yayımlanacağına Albayrak'ın  karar verdiği konuşuluyor.

“Nasıl yani” demeyin, öyle! 

Reklamcıların uzun zamandır dertli olduğu konuların başında gelen bu konu, artık öyle bir sıkıntı oluşturdu ki; RTÜK Başkanı’nın kellesinin alınmasına kadar gitti! Zira, istifa ettirilen RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya'nın “Turkuvaz Medya’nın adamı” olduğu konuşuluyordu. Bundandır ki; ATV dizilerine ve A Haber yayınlarına ceza çok nadir verilirken, dahası özel bir koruma altına alınmış görünüyordu, diğer TV kanalları “Turkuvazcı” RTÜK Başkanı sayesinde büyük sıkıntılar yaşadıkları gizlenemeyecek kadar açıktı.

Sonuç, dediğimiz gibi; RTÜK Başkanı bu olanlardan dolayı istifa ettirildi. 

Şimdi... 

Haberin bam teline gelinecek olunursa, bir iddiayı gündeme getirelim. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğullarından Burak Erdoğan’ın bir reklam şirketi kurduğu bilgisi kulislerde konuşuluyor. 

Ve Oğul Erdoğan’ın bu reklam şirketinin, Serhat Albayrak’ın “reklam tekelini”kırmada rolü olması için kurulduğu öne sürülüyor.

Kaynak;Odatv