Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin haftalık basın toplantısında gündemdeki konulara ilişkin açıklama yaptı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Filistin için felaket niteliği taşıyan 'Yüzyılın Anlaşması' planına dair konuşan Karamollaoğlu, Müslümanlara tarihi bir uyarı yaptı.

Trump, insanlığın gözünün içine baka baka 'Yüzyılın Anlaşması' diyerek 'Yüzyılın rezilliği'ni ortaya attığını söyleyen Karamollaoğlu, "Büyük Ortadoğu Projesi ve Arz-ı Mevud hayallerini gerçekleştirebilmek için çeşitli yollara başvurmaktan çekinmiyorlar. Fakat bilinmeli ki bedeli ne olursa olsun Müslümanca yaşamanın haysiyetine talip olanlar bu projenin sonuna kadar karşısında olacaklar" ifadelerini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU: KUDÜS'Ü MÜDAFAA EDEMEZSEK İSTANBUL'U DA MÜDAFAA ETMEKTE ACİZ KALIRIZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gerçekleştirmiş olduğu açıklamalarda Kudüs'ün müdafaa edilememesi halinde yarın Diyarbakır, Konya ve İstanbul giib şehirlerin de müdafaa edilmesinde aciz kalınacağını söyledi.

Karamollaoğlu, "Eğer bugün Kudüs'ü müdafaa edemezsek bilinmeli ki yarın Diyarbakır'ı da Konya'yı da İstanbul'u da müdafaa etmekte aciz kalırız" dedi.