Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş TGRT Haber'in havuz medyasından dışlandığını söylerken "TGRT Haberi de aforoz etmişler!...”  dedi.

AK Parti iktidarının en büyük dayanaklarından olan havuz medyasında ortalık karıştı. TGRT Haber Ayçiçek yağı fiyatlarındaki fahiş artışı haber yaptı. Sabah Gazetesi’nden Hilal Kaplan da Ayçiçek yağı skandalında faturayı TGRT Haber’e kesti.

Kaplan dünkü yazısında “ertesi gün önce TGRT'de sonra FOX TV'de yayınlanan "45 günlük ayçiçeği yağımız kaldı", "Ayçiçeği yağınızı idareli kullanın" diyen KJ'ler ve başlıklarla manipülasyon başladı.” İfadelerini kullanmıştı.

TGRT HABER’İ “AFOROZ” ETTİLER

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş da iktidara yakınlığıyla bilinen TGRT Haber’in bu yapılan haberle birlikte havuz medyasından dışlandığını açıkladı. Kurdaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda TGRT Haberin o haberini ekranlara getirirken “Zam haberi yaptı diye, zamların geri çekilmesini istedi diye, Ayçiçek yağında gelinen süreci değerlendirdi diye TGRT Haberi de aforoz etmişler!...” diye yazdı.