"Kim kazandı?" başlıklı bir yazı kaleme alan Abdurrahman Dilipak, İstanbul Sözleşmesi ve CEDAW gibi konulara dair dikkat çeken sözler sarf etti.

Yeni Akit yazarlarından Abdurrahman Dilipak, bugün yayınlanan "Kim kazandı?" başlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Birçok meselede siyasilerin farklı düşüncelerini sert bir şekilde ifade ettiğini ve birbirleriyle 'kanlı bıçaklı olduklarını' söyleyen Dilipak, İstanbul Sözleşmesi ve CEDAW gibi konularda kolayca uzlaşıldığını belirtti. İstanbul Sözleşmesi ve CEDAW gibi konuları 'aileyi ve nefsi ifsad eden bir fitne' olarak nitelendiren Dilipak, "Bu millet, sağı ile solu ile bu gafleti affetmez!" ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilipak'ın yazısından ilgili bölümünde şu bilgilerer yer aldı:

Birçok meselede siyasiler böyle kanlı bıçaklı olurken, nasıl oluyor da, bir yanda Emine Erdoğan, aile bakanlığı, KADEM öte yanda Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, İnce, Kaftancıoğlu, LGBT, AB’nin ortaya attığı bir “İstanbul sözleşmesi” ve CEDAW gibi, aileyi ve nefsi ifsad eden bir fitne konusunda bu kadar kolay uzlaşıveriyorlar. Bu millet, sağı ile solu ile bu gafleti affetmez!

"İSTANBUL SÖZLEŞMESİ VE CEDAW KAFALILAR ORADA DA VARLAR"

"Kim kazandı?" başlıklı yazısında dikkat çeken sözler sarf eden Abdurrahman Dilipak, vatandaşların artık haber ve siyasi program izlemediğini ve gazete okumadığını söyledi. Dilipak, "Millet kafayı yiyecek. Haberiniz olsun, haberler izlenmiyor artık, siyasi birçok program da. Gazete de okunmuyor. Hepsi propaganda aracı gibi. Sağı da, solu da övgü ve sövgüden ibaret bir yayın yapıyor" ifadelerini kullandı.

Birçok ailenin dizi de izlemediğini belirten Dilipak, "İstanbul sözleşmesi ve CEDAW kafalılar orada da varlar. Çizgi filmler TV oyunları ve oyuncaklar bile artık tehlikeli bu anlamda" dedi.

"NE OLUYORUZ, NEREYE GİDİYORUZ?"

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, söz konusu yazısında birtakım medyaya da eleştirilerde bulundu. Birtakım gazetelerin öteki kesimden okur çalmak için müstehcen fotoğraflar yayınladığını söyleyen Dilipak, "Ne oluyoruz, nereye gidiyoruz?. Yazık. Keşke çok geç olmadan aklımızı başımıza toplasak yoksa gelecek günler, geçen günleri aratacak" ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilipak'ın yazısının son bölümü şu şekilde:

Bizimkilerin gazeteleri de artık, güya öteki kesimden okur çalmak için müstehcen fotoğraflar yayınlıyorlar. Öte yandan, dekolteli bir kadın resmi ile birlikte, “Baskıdan bıkıp okulu bıraktı, şimdi paraya para demiyor”muş diye haberler yapıyorlar.. Ne oluyoruz, nereye gidiyoruz?. Yazık. Keşke çok geç olmadan aklımızı başımıza toplasak yoksa gelecek günler, geçen günleri aratacak.