Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin geçmişte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a söylediği sözler arşiv unutmaz dedirtti.

İttifak ortağı olduktan sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı övgülerle dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçmiş yıllarda siyasi rakibi olarak gördüğü Erdoğan’a söylediği sert ifadelerle gündeme gelmişti.

Devlet Bahçeli’nin Erdoğan’a söylediği sözleri ilk defa duyanlar kulaklarına inanamayacakken bu ifadelerin Devlet Bahçeli’yi nereden nereye getirdiği de bir kez daha görüldü.

SEN DE ŞEREF VE MERTLİK İŞPORTAYA ÇIKMIŞ

Bahçeli geçmişte Elazığ’da yaptığı mitingde Erdoğan’a “Sayın Erdoğan şimdi kulaklarını aç ve Elazığ’dan bizi dinle. Artık iyice anlaşılıyor ki sen de şeref ve mertlik işportaya çıkmış. Alçaksın ve namertsin. Erdoğan; israf, itham, inkar ve iftiradır. Erdoğan; Kavga, kutuplaşma, karanlık ve kargaşadır.” Sözleriye yüklenmişti.

ERDOĞAN GÜVENİLMEZ BİR SİYASET CAMBAZIDIR

Yine Bahçeli partisinin grup toplantısında Erdoğan’a “ Başbakan Erdoğan bal gibi, gün gibi belgeli ve şahitli bir biçimde bugün söylediklerini ertesi gün inkar eden güvenilmez ve itibar edilmez bir siyaset cambazıdır” ifadelerini kullanmıştı