Korkusuz gazetesi yazarı Menduh Bayraktaroğlu bugünkü yazısının bir bölümünü  MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli’nin Erdoğan hakkında daha önce söylediği bir cümleye ayırdı.

Cumhur İttifakı çatısı altında birleşen Devlet Bahçeli ve  Recep Tayyip Erdoğan’ın son aylarda aralarında su sızmazken gazeteci Menduh Bayraktaroğlu’nun son yazısı bu ilişkiye gölge düşüreceğe benziyor.

Bayraktaroğlu Devlet Bahçeli’nin 8 Ağustos 2010 tarihinde  Cumhurbaşkanı Erdoğan için söylediği “Erdoğan’ı Yüce Divan’a göndermezsem namerdim…” sözlerini ve geçtiğimiz gün ifade ettiği “Doğruya doğru yanlışa yanlış diyecek cesaretteyiz. Bukalemun siyasetçilerden hiç olmadık. Geçmişini unutanlar arasında yer almadık. Menfaatperestliğe tamah edip milletimize sırt çevirmedik. Millet dedik zilletin foyasını ortaya çıkardık…”. Sözlerini okuyucularına hatırlattı.

BAŞKANIMIZ NAMERT OLARAK ÖLÜP GİTMEZ

Bu iki cümle arasındaki tutarsızlığı ve çelişkiyi Bahçeli’nin bir yakınına sorulduğunu belirten Bayraktaroğlu Bahçeli’nin yakınının verdiği “Sayın Genel Başkanımız namert olarak ölüp gitmek istemez… Bekleyip görelim…” cümlelerini yazısında aktardı.

Bu ifadeye göre Bahçeli’nin yakını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeri ve zamanı geldiğinde Bahçeli tarafından yüce Divan’a gönderileceğini ima etmiş oldu.