Akaryakıt fiyatlarına yapılan zam ve indirimler pompa fiyatlarına yansıdı. Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarında güncel gelişmeleri takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş indirim sonrasında 6 Eylül yani bugünden itibaren geçerli olan zam ile benzin ve motorin fiyatları arttı. İşte detaylar...

Güncel akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Son dakika gelişmesine göre 6 Eylül tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine zam LPG'ye ise indirim yapıldı. Araç sahipleri üst üste yapılan indirim ve zam haberleri sonrasında güncel rakamları araştırıyor. Peki 6 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 6 Eylül 2022 Salı İstanbul, Ankara ve İzmir güncel benzin, motorin fiyatları...

BENZİN VE MOTORİNE ZAM LPG'YE İNDİRİM!

6 Eylül Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 56 kuruş, motorinde 69 kuruş zam yapıldı. LPG fiyatlarında ise 40 kuruş indirim yapıldı. Son dakika gelişmesine göre motorine 7 Eylül Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere zam bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİNDE DEV İNDİRİM YAPILMIŞTI

3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş indirim yapıldı.

BENZİNDE İNDİRİM GELMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde brent petrol fiyatında yaşanan düşüşle beraber araç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir gelişme yaşandı. Benzin fiyatlarına 30 Ağustos Salı günü itibariyle geçerli olmak üzere 1 lira 04 kuruş indirim yapıldı.

MOTORİNE PEŞ PEŞE ZAM UYGULANMIŞTI!

25 Ağustos Perşembe günü 95 kuruş zamlanan motorin fiyatlarına 87 kuruş daha zam yapılmıştı. HABERTÜRK