" AK Parti'nin Papatyaları" yazısıyla İstanbul Sözleşmesi'ni destekleyen AKP Kadın Kolları ve KADEM ile davalık olan Yeni Akit yazarı  Abdurrahman Dilipak'tan bugünkü yazısında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Sapkınların Taksim'de gerçekleştirdiği sözde onur yürüyüşünü hatırlatan Dilipak, Erdoğan'ın 'sürtük' kelimesine karşı çıktı. Dilipak, "Onların Papatyaları ve Lale Devri çocukları” neyle meşgul ona baksınlar" dedi.

HEP UYARDIM DİKKATE ALINMADI

Bebek'teki sapkınlığı ve Bursa’daki okulda dansöz oynatılmasını hatırlatan Dilipak, "Bu fuhşiyat konusu ülke gündeminden kolay kolay çıkmayacak. Çünkü köprünün altından çok sular aktı. Hep görmezden gelindi. Aile de, ahlak da, eğitim de, siyaset de, STK da, bürokrasi de, akademi de, iş dünyası da bu ahlaksızlıkla malul ve bu tehlike giderek de artıyor. Hep Kur’an-ı Kerim’den ayetler yazdım, ama pek az kişi bu uyarıları dikkate aldı." dedi.

"AKP'NİN PAPATYALARI NEYLE MEŞGUL ONA BAKIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gezi olaylarına katılanlara yönelik kullandığı 'sürtük' kelimesini hatırlatan ve bu söze karşı çıkan Dilipak,  "15 Temmuz geliyor. Her parti, kendi içindeki “FETÖ’nün zihniyet ikizleri”ne baksın, “onların Papatyaları ve Lale Devri çocukları” neyle meşgul ona baksınlar. Birilerinin İK’larında LGBT diye pozitif ayırımcılık uyguladığı, dinde lanetlenen, örfümüzde, ahlaksızlık, hayasızlık, iffetsizlik ve edepsizlik olarak tanımlanan çirkin işler kapsamında fahişelik ve türevleri topyekun Fahşa’yı / Fuhşiyatı meşrulaştırmaya çalışanları. Amaline hizmet edenler kimler, çevrenize bir bakın bakalım. Amiyane tabiri ile “Sürtük”ler, “Onur yürüyüşü”nde vardı, ama Gezi’ye katılan herkes sürtük değildi!" ifadelerini kullandı.