Yeni Akit’ten ayrılmasının ardından Habervakti’nde köşe yazmaya başlayan  Abdurrahman Dilipak kendisini mevcut hükumetin yandaşı olarak görenleri sert dille eleştirdi.

"ENDİŞEM YOK"

Dilipak, “Birileri beni ‘yandaş’ ilan ediyor ya, o kendi yandaşları olmadığımdandır yoksa duruşum belli haksızlık kimden gelirse gelsin kime yönelik olursa olsun mazlumdan yana, zalime karşı. Zalim babam da olsa mazlum düşmanım da olsa. Benim için önemli olan kim Haklı kim Haksız. Şu giderse şu gelirse diye umut ve korku açısından bir endişem yok” ifadelerini kullandı.

"KERBELA KATLİAMINDA"

 Kimsenin yandaşı olmadığını kaleme aldığı yazıda dile getiren Abdurrahman Dilipak, “Ben 'insancı' da değilim, 'Müslümancı' da. 'Halkçı' da değilim. İnsanım, Müslümanım elhamdülillah! Ben “Müslümanlardanım”. Ben Hanefi’yim, ama Hanefici ya da mezhepçi de değilim. Her Müslümanın Selefi geleneğe bağlı olduğunu, Kerbela katliamında Ehlibeytten yana olduğunu ve Müslümanım diyen herkesin ehli sünnet vel cemaat olduğunu kabul ederim” dedi.

"HAKKI SÖYLEMEYİ CİHAD SAYANLARDANIM"

Dilipak ayrıca yazısında “Hep soruyorlar ne yapmak istiyorsun, kime destek veriyorsun? diye. Dertleri parti, partim yok, varsa Kur’ani anlamda Hizbuşşeytan’a karşı, Kur’ani anlamda Hizbullahi'yim. Hak’tan yanayım, partici değilim olmayacağım sözü dinleyecek doğrusuna tabi olacağım, yanlışına karşı çıkacağım o kim olursa olsun. Haksızlık yapan sultaya karşı hakkı söylemeyi cihad sayanlardanım" düşüncesini dile getirdi.