Gelecek Parti  Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a geçtiğimiz günlerde  Ankara'da evinden çıktığı sırada düzenlenen silahlı ve sopalı saldırının ardından tutuklanan Ankara Ülkü Ocakları yöneticisi Abdurrahman Gülseren'in  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da 3 ay önce tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı. 

Selçuk Özdağ'a saldıran isimlerden biri olan Abdurrahman Gülseren, katıldığı Youtube canlı yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da hedef alıp "Erdoğan günümüzün 3. Abdülhamid’i 2. Abdülhamid’i biz indirdik üçüncüsünü de biz indireceğiz inşallah.'' ifadelerini kullanmış.  Gülseren'in 3 ay önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit ettiği programın videosu, dün akşam ortaya çıktıktan sonra programı yükleyen şahıs tarafından Youtube'dan silindi. 

ERDOĞAN'I DA BİZ İNDİRECEĞİZ İNŞALLAH

"Terakki Mecmua Sohbetleri İttihat Terakki ve Milliyetçilik" başlığıyla YouTube’da bir arkadaşıyla 42 dakika uzunluğunda bir program yapan Abdurrahman Gülseren, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, “Erdoğan günümüzün 3. Abdülhamid’i 2. Abdülhamid’i biz indirdik üçüncüsünü de biz indireceğiz inşallah.” dedi. 

ERDOĞAN'A KARŞI İTTİHATÇILARI REHBER ALAN ADAMIZ

Diğer arkadaşının siyasete daha sonra gireriz demesi üzerine Gülseren söz konusu bu ifadeleri için "Bu işin esprisi tabii" diyerek sözlerine "Erdoğan Abdülhamit'i rehber alan bir adam biz de Erdoğan'a karşı ittihatçıları rehber alan bir adamız" şeklinde devam etti. 

Silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, dün akşam katıldığı programda saldırıda tutuklanan Abdurrahman Gülseren'in videosunu gündeme getirerek Erdoğan'ın tehdit edildiğini ifade etmişti.

MHP MİLLETVEKİLİ KILAVUZ: ÜLKÜDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Öte yandan Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı ve MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ise, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir tweet attı. Kılavuz, "Her bir ülküdaşımız dünya ahiret kardeşimizdir. Ülkücüler ezelden ebede yol ve kader arkadaşıdır. Her Ülkücü birbirinin güvencesi ve en emin sığınağıdır. Bedeli ne olursa olsun Kutlu Ocağımızın ve ülküdaşlarımızın ilelebet yanındayız." ifadelerini kullandı.

Selçuk Özdağ saldırısına sessiz kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partili yöneticilerin bu açık tehditlere  ne söyleyeceği merak konusu oldu. 

Kaynak: Milli Gazete