İktidara yönelik eleştirileri sonrasında yandaş Yeni Akit'ten ayrılan gazeteci yazar  Abdurrahman Dilipak, Habervakti’nde kaleme aldığı köşe yazısında torpil, rüşvet, yalan, kibir, adalet konusunda dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Dilipak, "Beterin de beteri olmasın istiyorsanız, LA deyin. HAYIR deyin, NO deyin. Şeytani inanç sistemine ve onların yerli işbirlikçilerine gelin hep birlikte HAYIR diyelim." dedi.

Abdurrahman Dilipak'ın "Beterin de Beteri  Var..." köşe yazısından ilgili bölüm şu şekilde:

"Bırakın ibadeti, Amentü'yü bile unutmuş sanki birileri, ahlak yok olmuş sanki, merhamet, şefkat, saygı, sadakat, sevgi kaybolmuş. Lanet, yalan, adam öldürme, hırsızlık, Zina almış başına gidiyor. 

Adalete güven kalmamış, herkes kendi hakkını kendi kurallarına göre ikame etmeye çalışıyor. Hukuk tanıyan kalmamış sanki. Torpil, rüşvet, yalan, kibir, dört koldan saldırıyor. 

Birbirimizle cedelleşmeyi bırakalım. Birbirimizle uğraşmayı bırakalım. Cahillik ettik hakikatten uzaklaşıp Şeriatı unuttuk. Adalet yoksa zulüm vardır. Zulm ile abad olunmaz. Çünkü Adalet mülkün temelidir. Bütün kazandıklarınız elinizden gidecek! Zamanın, paranın, malın bereketi olmayacak. Cemaatlar ve dini önderler, dini eğitim veren okullar çoğaldıkça daha çok günah işlemeye başladı çocuklarınız.

İsrailoğulları’nın başına gelen bizim de başımıza gelecek, onurunuz utanca çevirilecek.

Mekke müşriklerinin bile bu kadar çok putu yoktu belki de. İşledikleri bu işlerin farkında da değiller gibi.
Bir de şimdi sanal kumar gibi, sanal fahişelik ve fuhşiyatı meşrulaştırmanın yollarını arıyorlar. Bunların Allah belalarını versin. Herşeyi meşrulaştırmak ve fetvalarla her günaha dini bir meşruiyet arayışı içinde olanlardan uzak durun ki, Şeytan sizi Allah’la aldatmasın! Evet evet, onlar yeni sanal putlar, putçuklar da ürettiler. Sizin çocuklarınızı “astral yolculuklar”a, “Lucid Dream”larla Şeytanın ve Hannas’ın ülkesine çağırıyorlar. “Yeryüzünde bir cennet adına inşa etmeye çalıştıkları“ (Öteki dünya) daki putların tapınağında, fuhuş yapanlar insanları kendi Şeytanlarına kurban ediyorlar.” Meteverse bunun okulu olarak sunuluyor gençlerinize. Anlayışsız halk, biyolojik insanın sonunu getirecek olan İnsan 2.0 ve Sanayi 4.0 sürecinde mahvolacak.

Tek devlet, tek ulus, tek para, tek yasa dönemi başlıyor. Bu kararları alanlara “Kime sordunuz da bu kararları aldınız?” diye soracak kimse de yok. Yasama, yürütme, yargı artık yapay zeka, yapay bilinçle karar verecek.!? Ne aldılar ya da neden korktular da bu işlere evet dediler. Bir elinize güneşi, ötekine ay’ı mı vadettiler, ya da cehennem ateşi ile mi korkuttular. Beterin de beteri olmasın istiyorsanız, LA deyin. HAYIR deyin, NO deyin.. Şeytanın adamlarına, Şeytanın dayattığı dine karşı dine, Şeytani inanç sistemine ve onların yerli işbirlikçilerine gelin hep birlikte HAYIR diyelim."